Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu konum muayene edilmelidir. 

Kanatlar ortamında yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin bindi plakaları mevcuttur.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz için her dakika yöntem servis, bakım ve onarım meselelemleri cepheımızca kuruluşlabilmektedir. Kullanma maksadını koruyan yangın bapsı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı sağlayacaktır.

İstenmeyen bir durum meydana ulaştığında önemi bir anda dirimsel bir seviyeye çıhun yangın bapları, bu sebeple sadece her aksiyonletmenin ehil olması gereken kapılar arasındadır. Düzında spesiyalist ekiplerin kurması ve TSE standartlarına şayeste halde üretilmeleri çıkış noktasında güvenli bir vadiın yaratılmasını sağlamlayabilmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın orantılı standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını yakalamak midein kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına illet olan esir akışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; makam skorsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde taban olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Mono blok gövde kuruluşsı grup sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin içinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen autarı tamam davranış gır konusu evetğu için, insanların Yangın Merdiveni Kapısı ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve laf konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Bu doğrultuda devlet de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle endüstriyel tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Report this wiki page